vrijdag 23 december 2016

Frisdrankblikje afsluiten

Zodra een blikje is geopen kan deze opnieuw worden afgesloten met een happy Cap. TopHat is een eenvoudig te plaatsen dekseltje voor op uw blikje. Frisdrankblikjes kunnen nu hygiënisch worden afgesloten.

Handige afsluitdoppen voor blikjes Een lekker koud blikje frisdrank is altijd heerlijk, maar wat nou als je het niet in één keer op drinkt? Voor het drinken uit blikjes en het afsluiten daarvan zijn caps in de handel. De innovatieve dop voor blikjes is een praktisch en handig accessoire waarmee u blikjes tot geïmproviseerde flessen kunt omtoveren.


De deksel kan men gebruiken om blikjes frisdrank af te sluiten, om te voorkomen dat insecten het blikje in kruipen.

De deksel gaat helemaal over de bovenzijde . Wil jij ook weleens een blikje fis drinken maar is het iets teveel voor je? Dit product zorgt ervoor dat je een blikje tot dagen na het openen nog kan bewaren. Nou, je kunt je blikje nu met een schroefdop afsluiten zodat er geen wespen of andere insecten in komen. Hou je blikje frisdrank prikkelend fris met de Can dispenser.


Je kan het op normale 33cl blikjes klikken en afsluiten als een flesje.

Ook zijn de afsluitdoppen zelf super kleurrijk! Het is super handig tegen wespen en natuurlijk als je het blikje langer wilt bewaren, zodat de prik . Nu hoef ik tenminste geen bier in een leeg blikje frisdrank te doen, zegt hij. Je kunt er dan wel bier in doen maar afsluiten lukt niet meer.


De Happy cap is een ideale dop voor op frisdrankblikjes. Geen vliegen, wespen of andere insecten die in . Ik heb ze ooit ook wel eens bij een blikje kattenvoer gekregen. Daar doet het opnieuw afsluiten van het blik(je) met een dekseltje. Deze pin is ontdekt door Teatske de Jong-Knobbe.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Frisdrankblikjes van aluminium worden vaak gebruikt omdat ze een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts