donderdag 15 december 2016

Van der vlugt glashandel

Al vijf generaties is van der Vlugt glashandel bekend in Den Haag en omstreken voor het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en . Onze jaren woning in Santpoort-Noord was al járen toe aan HR++ isolatieglas. We hadden te maken met behoorlijke warmtelekken, maar toch kwam het er .

Van der Vlugt is een familiebedrijf dat in 19in IJmuiden is opgericht door. Kees Jan van der Vlugt in de zaak die naast de verfwinkel een glashandel startte. Openingstijden Glashandel vd Vlugt VOF Loosduinsekade 1in Den Haag, alle Glashandel vd Vlugt VOF openingstijden en koopavonden in Den Haag.


Bekijk de reviews en beoordelingen van Van der Vlugt Glashandel VOF in Den Haag.

Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over Van der Vlugt . CONTACT met Glashandel van der Vlugt Den Haag specialist glas Ruim 1jaar ervaring. Den Haag, Loosduinsekade 17 2571BW - Telefoonnummer, informatie en kaart van Van der Vlugt Glashandel V. De openingstijden van alle vestigingen van Van Der Vlugt Glashandel V. Wat wij doen: Als u op zoek bent naar een vakman die het glaszetters vak tot in de puntjes .

Ijmuiden aan de Cornwallstraat A19BD. Van der Vlugt Glashandel in 's-Gravenhage, reviews van echte mensen. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te . VELSERBROEK - Het is een fantastische tijd om in te leven, vindt Kees van der Vlugt.


De eigenaar van Van der Vlugt kozijnen en glas in . DEN HAAG - Al ruim 1jaar is glas in lood en gebrandschilderd glas dé passie van Glashandel Van der Vlugt Den Haag! Als u op zoek bent naar een vakman die het glaszetters vak tot in de puntjes beheerst dan heeft u hem bij . Het familiebedrijf Jan van der Vlugt en Zoon B. Jan Van Der Vlugt Zoon Bv is gevestigd op Kromhoutstraat 62. Het volgende wordt aangeboden: Glaszetten In Ijmuiden zijn er andere Glaszetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts