maandag 26 december 2016

Witgoed beverkoog

Wouters Witgoe in- en verkoop van witgoed witgoed reparatie. Alle advertenties van Wouters witgoe Alkmaar op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Wouters witgoed en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke .

Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 370944en is gelegen in Beverkoog in de gemeente Alkmaar. Voor reparatie aan al uw witgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring met het repareren van de meest voorkomende merken, . Begonnen als de Witgoedhal, specialiseerden wij ons al snel in oplevering van complete keukens tegen .

De Witgoedhal Alkmaar in Alkmaar, Berenkoog 10 1822BZ - Telefoonnummer, informatie en kaart van De Witgoedhal Alkmaar - Rubriek Groothandel in . De Witgoedhal Alkmaar aan de Berenkoog 10618BZ. Klik hier voor meer bedrijven actief in de branche 'Groothandel in witgoed' in deze regio. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Witgoedhal Alkmaar in Alkmaar vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Witgoedservice Alkmaar repareert al uw witgoed in Alkmaar en omgeving.


Wij kunnen uw witgoed repareren voor een normaal tarief en niet tegen de hoge kosten zoals vele andere partijen rekenen. Wouters Witgoed is een witgoedwinkel in Alkmaar. De adres gegevens en het telefoonnummer van Wouters Witgoed vind je hier.


Wouters witgoed is een bedrijf dat witgoed repareert en verkoopt.

Wouters Witgoed is gevestigd in de provincie Noord-Holland. In veel gevallen is het witgoed nog te repareren en het is natuurlijk goedkoper dan. Wijken: Beverkoog, Bergerhof, Bergermeer, Boekelermeer, Koedijk, . Wijken: Beverkoog, Bergerhof, Bergermeer, Boekelermeer, Koedijk, Nieuwpoort, De Nollen, Oudorp,.


Reparatie van alle merken witgoed in Omval (Wasmachine s, Droger s, Vaatwassers, enz.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts