dinsdag 27 december 2016

Picardie glazen xenos

Ook glazen en karaffen koop je online op Xenos. Denk aan limonadeglazen, theeglazen, wijnglazen en nog veel meer. Deze pagina toont glas folder aanbieding bij Xenos - details.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u kunt printen. Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels. Kies uit onze ruime collectie glaswerk de mooiste glazen, kannen en karaffen: in verschillende stijlen en motieven. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Picardie glazen zijn ook te koop bij onder andere de Xenos, Hema en Blokker.


Elke winkel heeft een eigen versie van dit glas. Dankzij de brede kelk van deze wijnglazen komen wijnaroma's perfect tot uiting. Bovendien zijn deze Puccini glazen met modern design niet alleen mooi om te . Andere glazen zijn al gesneuvel maar de xenos wijnglazen leven nog!


Hier vindt u een selectie van ons ruime aanbod glas aardewerk. Doe inspiratie op en maak een lijstje voor in de winkel. Marie, wij schelden ze altijd uit voor Picardie glazen.


Hema glas picardie vaatwasserbestendig wijnglas mirabeau glazen.

Tot juni 20in de aanbieding bij Xenos: Set van wegwerpglazen voor €99. Altijd fijn, de glazen mogen gewoon in de vaatwasser. Berg verschillende spullen in stijl op in dit vierkante glazen kistje met een groene kleur. Dan is deze complete 18-delige Picardie glazenset van Duralex perfect.


Ze zou dus eerst eens bij Xenos gaan kijken. Handig aan deze karaf is dat de vier bijgeleverde picardieglazen in de hals van de karaf . Glazen picardie van het merk Huismerk - Hema is beschikbaar voor de. Arcoroc Bacchus glazen - cl - 5-delig. Duralex Picardie tumbler glazen - cl - stuks.


Het Picardieglas is een rond 19ontworpen sterk Frans bistroglas dat bestand is tegen zowel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts