dinsdag 27 december 2016

Hultafors bijl

Een kleine bijl voor gebruik in het bos en open land. Gemaakt van gezandstraald en helder gelakt ijzer en geschikt voor klussen in de tuin. Binnen deze zone kan de bijl worden nageslepen zonder dat .

De grootste collectie Gränsfors Bruks, Hultafors, Müller, De Wit, Estwing, Pfeil,. De Wetterlings #1kleine bijl is te gebruiken als een groot houtsnijmes. Een garantiekaart vind je in het bijlenboekje dat bij elke aankoop wordt meegeleverd.


Lees eerst het bijlenboekje voordat je je bijl in gebruik neemt!

Hultafors staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Hiertoe werkt Hultafors samen met professionals die (soms letterlijk) met hun voeten in. Op iedere Hultafors-bijl staat het stempel van de smi als garantie voor de echtheid van het product. Deze trekkingbijl heeft een gebogen hickory houten steel . Hultafors Trekkingbijl H 0SV Mooie handgesmede bijl voor een zeer vriendelijke prijs!


Deze bijl is prima geschikt voor gebruik bij bushcraft en andere . Hultafors Trekkingbijl H 0SV Mooie handgesmede bijl voor een zeer vriendelijke prijs! Deze bijl is prima geschikt voor gebruik bij bushcraft . Hultafors Trekkingbijl Classic Een kleine, praktische vrijetijdsbijl, met de hand gesmeed en gemaakt van Zweeds bijlenstaal volgens traditionele methodes die .

Sorteren, Prijs ↑, Prijs ↓, Naam A-Z, Naam Z-A . Materiaalbespreking van het product: Husqvarna Outdoor Bijl. Aanbieding voor Hultafors 8407- Classic Trekking Bijl 500g (375mm) en nog veel meer bijlen. Gemaakt van gezandstraald en helder gelakt ijzer en geschikt voor klussen in de tuin . Product Het principe van een bijl is simpel: een wigvormig object dat gemaakt is van een harder materiaal dan het materiaal waar het op terecht komt, zorgt er v. Tweezijdige bijl, met de hand gesmeed en gemaakt van Zweeds bijlenstaal volgens traditionele methodes die we al sinds 16gebruiken. De Hultafors Trekking Bijl vind je bij Lokalinc. Voor meer outdoor cadeaus voor mannen kun je bij ons terecht!


Dit om de bijl even scherp te krijgen als de andere twee deelnemers, nl,. Ik vraag me af of er iemand ervaring heeft met het merk Hultafors.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts