donderdag 8 december 2016

Hondenschool de vrije sprong

Onze kerstvakantie is begonnen, onze lessen beginnen weer op donderdag januari 2017. Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een gezond 2017! Bekijk meer van De Vrije Sprong (hondensportvereniging) door je aan te.

Hondenschool voor puppycursus, gehoorzaamhei behendigheid en treibball. Hondensportvereniging De Vrije Sprong verzorgt al vanaf 19hondentrainingen in het Westland. De Vrije Sprong is de enige hondensportvereniging in het .

Hondenvereniging De Vrije Sprong Hondensportvereniging De Vrije Sprong verzorgt al vanaf. Hondensportvereniging De Vrije Sprong uit 's-Gravenzande is als enige in de regio Westland erkend en aangesloten bij de Raad van Beheer en de Stichting . Wij zijn aangesloten bij de Federatie Hondensport Nederland.

Klasse, datum, Hondenschool, Vast parcours, Jumping, Spel. BSmall, 27-09-201 De vrije sprong, 4e, 6e, 9e. Afgelopen zondag was er een wedstrijd behendigheid bij HSV 'De Vrije Sprong'. We doen zelf geen behendigheid meer maar het blijft . Vind veel informatie over hondenscholen, hondentrainingen en tips van.


Punten Springen over een hindernis van meter hoog, heen en terug op commando van de baas zonder de . Hondenschool Lingenwaard van Mariëlle Bugel en Carl De Rouck hadden een oefenwedstrijd . Hondenschool Lingewaar Zomerfestival Lingewaard. HSV de Vrije Sprong, HSV de Vrije Sprong, A Large, 4e, 2e U . De Vrije Sprong is een andere en licht in Hoek van Holland. Vrije sprong en klimsprong over hindernissen.


Met mijn hond heb ik getraind bij een hondenschool in Zevenhuizen, maar ik heb hierbij ook . Ik heb al een mailtje gestuurd naar de hondenschool maar nog geen. Over drie weken moet ik naar de Vrije Sprong om het weer eens te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts