dinsdag 20 december 2016

Whirlpool vaatwasser lekt bij deur

Ik heb een Whirlpool ADG 35in mijn keuken (okt 2004). Deze lekt momenteel aan beide zijkanten van de deur. Deur lekt aan linkerzijde - Forum en reviews Vaatwasser.

De machine stond inderdaad niet waterpas,maar het lekken is helaas . Een lekkende vaatwasser is niet alleen vervelend omdat het wateroverlast.

Je merkt dan dat de deur net iets blijft zitten (en dus vaccuum trekt zoals het hoort). Spring naar De deur lekt water - Als de sproeiarmen verstopt zijn of niet kunnen ronddraaien, kan er te veel water richting de deur gespoten worden. Als de afwasautomaat water lekt aan de voorkant dan komt dit waarschijnlijk door een. Een afwasautomaat heeft twee deurpakkingen, rondom (zijkanten en bovenzijde) en aan de.


Online voorraad Gelijkwaardig aan origineel Whirlpool . Hallo ik heb en Wirphool vaatwasser en die lekt water door de deur ik heb de deur rubbers vervangen dus die moeten goed zijn. Aan de linkerkant van de deur en aan de rechterkant druppelt er water. En als u direct vaatwasser onderdelen wilt bestellen gaat u naar onze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts