maandag 12 december 2016

Snijplank marmer rond

Bloomingville Wit Marmeren Snijplank met riem om op te hangen. Ronde snijplank van Broste Copenhagen, gemaakt van wit marmer. Ideaal als serveerplank om je gerechten te serveren op een speelse manier.

Deze snijplank is gemaakt van marmer en heeft een witte kleur. De snijplank is cm bree cm lang en cm hoog.

Mooie snijplank gemaakt van echt marmer gecombineerd met hout. Erg chique om te gebruiken om hapjes op te serveren. Deze snijplank rond marmer is onderdeel van de Broste Copenhagen collectie. De snijplank is gemaakt van marmer en heeft een witte kleur. Kaasplank Marmer Hout Rond M 000284homeland-keukengerei-snijplank SB online store Sissy-Boy Online store.


Deze snijplank is mooi om hapjes op te presenteren en is gave aankleding voor de tafel. Dankzij de leren lus kun je hem ook aan . Deze ronde snijplank van het merk HKliving is gemaakt van marmer.

De plank is wit en er zit een gat in die de vorm van een kruis heeft. Marmeren snijplanken of houten snijplanken zijn ook prima te gebruiken als serveerplateau. Madam Stoltz Groen marmeren snijplateau rond met handvat. Marmer is een natuurlijk materiaal en daardoor zijn er altijd verschillen qua kleur, tekening en kunnen er oneffenheden zitten in het oppervlak. Indien het een snijplank is om in de keuken groenten of andere etenswaren te snijden,.


Vergeet niet, marmer is een harde soort kalksteen en dus kwetsbaar. Verkrijgbaar in ron vierkant en rechthoekig, wit, groen en zwart marmer. Verzendkosten € gratis boven € 400. Vanaf nu presenteer je je kaasplankje op een prachtige marmeren snijplank!


Ook heb je ronde marmeren snijplanken in de volgende formaten:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts