zondag 18 december 2016

Van der vlugt velserbroek

Van der Vlugt biedt een zeer ruim assortiment in kunststof kozijnen, aluminium en houten kozijnen voor uw woning of bedrijf. Van der Vlugt in Velserbroek is al jaar een begrip in de regio Velsen (IJmuiden, Haarlem en Velserbroek). Het renoveren van woningen met kunststof .

Select Windows partner Van der Vlugt opent op en april een nieuwe showroom aan de Broekerdreef 134-1in Velserbroek. De gevestigde naam Van der Vlugt Amstelveen B. De huidige eigenaar Kees van der Vlugt en mede-eigenaar Evan Bultink hebben vijf succesvolle jaren achter de rug. Totaal oordeel 4; Prijs 5; Kwaliteit 6; Afspraken nakomen 5; Kennis en .

Velserbroek, Broekerdreef 13 1991AZ - Telefoonnummer, informatie en kaart van J. Het familiebedrijf Jan van der Vlugt en Zoon B. Broekerdreef 134-119AZ VELSERBROEK Nederland. BV, gevestigd in Velserbroek en geregistreerd bij de KvK onder nummer 34080607. Van der Vlugt biedt een zeer ruim assortiment in kunststof, aluminium en houten kozijnen voor uw woning of bedrijf. Veel informatie over Jan van der Vlugt en Zoon Holding BV, gevestigd in Velserbroek en geregistreerd bij de KvK onder nummer 34028237. Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang.


Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Vlugt Zn met veel succes woningen en andere gebouwen in de regio Velsen.

Met een Hörmann-deur voor uw collectieve garage, kiest u voor duurzaamheid. Onze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250. Annet van der Vlugt (1959) rondde in 20de opleiding aan de Kunstacademie in Haarlem af.


Op deze site kunt u kennismaken met haar werk, haar passie. Je werkt vanuit onze showroom in Velserbroek en richt je voornamelijk op de particuliere markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts