vrijdag 23 december 2016

Restaurant crimpenerhout

Brasserie Crimpenerhout biedt bezoekers een sfeervol ingerichte ruimte voor diverse gelegenheden. Bij restaurant Brasserie Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer.

Aan de rand van Krimpen aan de Lek ligt Golfbaan Crimpenerhout, een waterrijke en fraai vormgegeven golfbaan. Voor een drankje of hapje na het golfen kunt . De brasserie biedt bezoekers een sfeervol ingericht restaurant met terras voor diverse gelegenheden. De keuken staat garant voor culinaire verwennerij.

Uit eten in Krimpen aan de Lek: Bekijk TripAdvisor reizigersbeoordelingen van 2Krimpen aan de Lek restaurants en zoek op keuken, prijs, locatie en meer. Brasserie Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek. Menukaarten, foto's, beoordelingen, openingstijden en meer.


Brasserie Crimpenerhout, Krimpen aan de Lek. Beste mensen, De Verkiezing van het Leukste Restaurant is gestart.

Het restaurant en personeel is top, de eigenaar van het restaurant, genaamd Piet, is bijzonder . De plas ligt naast Golfbaan Crimpenerhout, alwaar zich naast de golfbaan ook een restaurant bevind. Crimpenerhout vlakbij Krimpen aan de IJssel en Capelle aan. Golfbaan Crimpenerhout: restaurant, golfshop, driving range, oefen greens . Way2Golf is een online platform waar je via een agenda je beschikbaarheid kenbaar kunt maken om te gaan golfen. Nodig je golfvrienden uit of ga op zoek . Golfbaan Crimpenerhout ligt aan de rand van Krimpen aan de lek op een prachtig terrein.


Foto: Jos de Wit van Hotel Restaurant Belvedère overhandigt een cheque aan. IJssel werd er voor het goede doel gegeten bij Brasserie Crimpenerhout. Radder Horecare,; Restaurant Crimpenerhout,; FACET Accountants en Adviseurs.


Food and Restaurant Near Brasserie Crimpenerhout. Hellevoetsluis; Brasserie Crimpenerhout, Krimpen aan den Ijssel; Het Kasteel van Rhoon, Rhoon; Grand Café Abel, Poortugaal; Restaurant de Merwelanden, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts