maandag 10 augustus 2015

Aardappel snijder patat

Westmark Mozzarella Aardappel snijder Rondex. Verpakkingsinhoud: snijder met messen; Garantie: jaar; EAN .

Blokker heeft een ruime keuze in snijders. In plaats van aardappel wilde ik knolselderij gebruiken. Maak met deze Leifheit patatsnijder nu uw eigen heerlijke en verse patat.


Druk de hendel krachtig naar beneden en de aardappel wordt door de messen van de fritessnijder gehaald.

Uw aardappel is in seconden omgezet naar patat. Snel en gemakkelijk uw eigen verse friet snijden Met deze frietsnijder snij. Aardappel er op, handel naar voren halen en de aardappel is friet geworden. Voorbakken op 1graden, aflaten koelen en als het tijd is afbakken op 180 . Met behulp van een frietsnijder kun je gemakkelijk zelf frietjes maken.


Je kunt geschilde of ongeschilde aardappels in de frietsnijder doen waarna je ze bakt. We hebben de patatsnijder in Belgie gekocht. Dit apparaat is geschikt om hele aardappels in te doen en zo te snijden.

Aardappelsnijder en patatsnijder voor heerlijk Hollandse frieten. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste patatsnijder aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. We bespreken hier het schillen van de aardappel met het mes en met een speciale frietsnijder, ook wel aardappelsnijder genoemd. Je met een frietsnijder ook een healthy variant op patat kunt maken?


Snijd pastinaak en zoete aardappel in patatvorm met je frietsnijder. Maak dan zelf verse friet van aardappels met behulp van deze snijder! Deze frietsnijder met drie RVS snijramen van Westmark is één van de beste frietsnijders . Shop online voor Frietsnijder uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Maar als je alle aardappels nog met de hand in frietjes moet snijden dan ben je . Een patatsnijder is een apparaat met een geruit mes. Wanneer u een geschilde aardappel in het product stopt en de hendel over haalt, snijdt het mes in ruitvorm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts