maandag 17 augustus 2015

Bodum koffie zetten

Met een cafetière is uitstekende koffie te zetten, in dit artikel wordt uitgelegd. Duidelijke handleiding over koffie zetten met een cafetière. In duidelijke stappen kan iedereen een perfecte koffie met de cafetière maken.

Koffie zetten met een cafetière, wat doet dat met je koffie en hoe smaakt het? Bekijk het assortiment koffieapparaten van Bodum. De koffiezetapparaten van Bodum zetten daardoor heerlijke koffie. Cafetière voorverwarmen met heet water 2.

Weeg 15g koffie per 30cl water af en maal het medium. Binnen een minuut zet je een potje koffie met direct kokend water uit de Quooker en een cafetiere van. Koffiezetten met een cafetière is eenvoudig en heeft als voordeel boven (bijvoorbeeld) koffie zetten met een koffiekan, dat je geen apart zeefje nodig hebt. Zelf uw koffie zetten kan nu met de Pour Over cafetière van Bodum. Een mooi design van Bodum waarmee u heerlijke koffie kunt zetten.


Met de Bodum Pebo wordt koffie zetten een ware belevenis. Met deze vacuüm koffiemaker is goed te zien hoe de koffie . Een van de meeste bekende designmerken is Bodum. Bodum maakt koffiezetters, theepotten, mokken, bekers, glazen (Pavina), melkschuimers, waterketels en .

Neem de tijd voor je kopje koffie en zet deze op de Slow Coffee manier, ook wel. Thee zetten kan ook op verschillende manieren. Met de cafetières van Bodum beleef je koffie op een nieuwe manier. Geschikt om maximaal kopjes koffie mee te zetten; Inhoud van 3ml; Stijlvol design. Met de Bodum Crema cafetiere zet je in een handomdraai een verse kop koffie.


Deze 'ouderwetste' manier van koffiezetten staat nog steeds garant heerlijk . Stijlvol koffie zetten met de Bodum POUR Over! Met deze cafetière maak je overheerlijke koffie. Wil jij ook koffie zetten op een traditionele manier? Wij hebben cafetières en percolators van Bialetti en Bodum, welbekende koffiemerken van topkwaliteit. Verschillende kleuren: Materiaal: Rvs, kunststof, borocilic . Toen een aantal jaar geleden mijn espressomachine het huis verliet bleef ik aardig in de kou achter, qua koffiezetten.


Met deze vacuüm koffiemaker is goed te zien hoe de koffie gemaakt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts