maandag 17 augustus 2015

Zwilling professional s koksmes 20 cm

Zwilling Professional ''S'' Koksmes 20cZwilling J. Zwilling koksmes met een lemmet van cm lang. De Proffesional “S” serie is de klassieker voor de professionele keuken.

Zwilling Professional S Koksmes cm - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Alle messen uit de Pro serie van Zwilling J. Henckels zijn gesmeed uit één stuk staal. Het lemmet is gemaakt met ijsgehard Friodur staal dat speciaal voor .

Zwilling Professional S Koksmes van 20cm. Professional S koksmes cm van het merk Zwilling. Speciaal roestvrij staal;; Friodur , ijsgehard;; Uit één stuk gesmeed;; Klassiek klinknagels design.


Bestel de Professional S Koksmes cm bij Keukenmesshop.

Product breedte: cm; Product hoogte: cm; Product lengte: cm; Gewicht: kg . Andere bezoekers hadden ook interesse in: Naar boven. Zwilling Professional ''S'' Koksmes 20cm . Zwilling Professional ''S'' 2-delige messenset met koksmes en een officemes. Het koksmes is van het Duitse merk Zwilling wat staat voor hoge kwaliteitsmessen die lekker in de hand liggen. Professionele koks van over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit en traditie van Zwillinger.


De messen uit de zwilling professional S serie zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Professional S Koksmes, cm gemaakt van Roestvrij staal van het merk Zwilling: Bestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat. De proffesional “s” serie is de klassieker voor de professionele keuken.


De Professional S messenset van Zwilling bestaat uit een koksmes van cm en een schil- en garneermes van cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts