maandag 24 augustus 2015

Garagebox zoetermeer

Vind garagebox zoetermeer op Marktplaats. Garagebox te koop tichelberg, zoetermeer. Boxcomplex biedt veilige garageboxen, ook als bedrijfsruimte te huur en zelf te verhuren.

Nette garagebox in de wijk oosterheem in zoetermeer, vlakbij uitvalswegen en het centrum van zoetermeer. Deze garagebox heeft een afmeting van ca 2. Bekijk alle garages in Zoetermeer, zoek nu uw garage op Huurwoningen. Toegang tot alle garages in Zoetermeer, van goedkope garages tot exclusieve .

Naast woningen bieden wij ook een regelmatig garages te huur aan. Heeft u interesse in het huren van een garage of wilt u meer informatie ontvangen? Bewoners die nog geen garagebox,berging of parkeerplaats in het complex.


Van Leeuwenhoeklaan 16B en C (motorstallingen), Zoetermeer, Garagebox, € 25 . Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in zoetermeer. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht garagebox zoetermeer. Bekijk alle garageboxen die te koop staan in Zoetermeer op funda.


Omschrijving: Ruime garagebox in Zoetermeer (Buitenweg) aan de Peter Zuidhove te huur (of eventueel te koop). Meerdere garageboxen te huur aangeboden vanaf € 12- per maand exclusief € - voorschot elektra en exclusief BTW.

In de wijk Buytenwegh op loopafstand van het winkelcentrum is een garagebox te koop in een afgesloten parkeergarage, dus een veilige plek . In parkeergarage met meerdere garages en parkeerplaatsen gelegen afgesloten garagebox (nummer 37) met stalen kanteldeur en elektra. Bent u op zoek naar droge en geventileerde opslagruimte in een garagebox? Kijk hier voor de aanbieders van garageboxen bij u in de buurt. Aan de Tichelberg is er op december rond 14. ZOETERMEER - Zo'n tot gezinnen moesten woensdagmiddag hun huis verlaten door een brand in een garagebox aan de Tichelberg in . Momenteel hebben wij ondermeer garageboxen in: Den Haag, Zoetermeer, Tilburg, Oss.


Regelmatig wordt ons aanbod uitgebreid door middel van aankopen. De eigen afsluitbare garagebox zit onder een appartementencomplex en is afgesloten door een afsluitbaar hek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts