woensdag 19 augustus 2015

Solitaire oven standen

Download hier gratis uw Solitaire Fornuis handleiding. Bekijk en download hier de handleiding van Solitaire SOF 9B Fornuis. Voor de knoppen informatie (tempratuur en standen) van de oven zie link hier boven.

Ik heb een Bosch Solitaire SOF 9B overgenomen van een vriendin. Dit is vooral bij het gebruik van de oven erg vervelend. We hebben deze 2e hands gekocht maar de 2e stand van de draaiknop is onleesbaar . Knop (Met vlammen en stand) 18816 001881Bosch.

Scharnier (links) oven 16450 001645Bosch . Vergelijk goedkope ovens fornuizen Beste merken o ✅a ✅Smeg, Boretti, Bosch Kies de beste aanbieding en bestel direct online. De oven piept dus dat ie warm is, schakelt naar een andere verwarmingsstand (kun je horen) en daarna knalt alles er uit. De oven is alleen al keer gerepareerd en hij werkt nog niet naar behoren.


Ook sloegen de stoppen eruit wanneer hij stand-by stond.

Koop of Verkoop solitaire op Marktplaats. Gasfornuis, Solitaire RVS, Inclusief oven en achterplaat. Te koop mooie set: solitaire gasfornuis met oven en bosch afzuigkap.


Wegens verbouwing te koop roestvrijstalen bosch solitaire gasfornuis. De oven heeft verschillende standen, zoals grill, hete lucht en… Gebruikt. Erg fijne en nog goed werkende oven, door het gebruik zijn alleen de standen.


In deze bakstand verwarmen alle oven-elementen en wordt de warmte gecirculeerd door . Hier vindt u met uw E-nummer eenvoudig de juiste handleiding voor uw apparaat. Toen bleek dat de elektrische brug die de schakeling voor de oven verzorgt, aan de buitenkant zit de selectieknop voor de ovenstanden, doorgebrand was. Daarom kan je beter de wat oudere solitaire s kopen.


Sinds een paar dagen het probleem dat de oven bovenin direct te heet. Sinds een paar dagen maakt mijn Smeg oven bij het aanzetten van de. In mijn keuken zat een inbouwoven, waar helaas geen boekje meer bij zat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts