donderdag 20 augustus 2015

Stille afzuigkap hoeveel db

Hoeveel vermogen je nodig hebt hangt af van het formaat van je keuken. Stille afzuigkappen: geluidsniveau van: dB . Het geluidsniveau van een afzuigkap wordt uitgedrukt in decibel (dB). Kom snel naar onze website en bestel de goedkoopste en beste afzuigkap. Een afzuigkap met minder dan decibel is een stille afzuigkap.


Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Je kunt kiezen uit veel soorten afzuigkappen. Ook zijn er verschillende manieren van afzuigen. Wij helpen je bij de keuze van het juiste type en geven een . Home Forum Huis tuin en keuken Stille afzuigkap.


Het geluid van onze afzuigkappen zult u dankzij een geluidsniveau van slechts decibel nauwelijks opmerken. Bekijk hier alle informatie over Afzuigkappen en maak de juiste keuze. Energie- verbruik; Hoeveel kookzones; Waar moet je op letten.


Het geluidsniveau wordt uitgedrukt in decibel (dB). Tijdens het koken is er niets zo hinderlijk als een afzuigkap die veel lawaai maakt. Een stille afzuigkap is dan de ideale uitkomst. Tickel, hoeveel dB doet die Bauknecht dan? Bekijk hier de meest stille, energiezuinige en schone stofzuigers.


Op het label moet bijvoorbeeld staan hoeveel geluid de stofzuiger maakt, hoe energiezuinig. Voor de meeste stofzuigers ligt het normale geluidsniveau zo ongeveer tussen de en dB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts