woensdag 12 augustus 2015

Transportschade witgoed

Het witgoed wat wij inkopen zijn producten met verpakkingsschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Ook importeren wij nieuw witgoed met eventueel wat lichte transportschade. Wij bieden dit aan tegen de laagste prijzen van Nederland met een uitstekende .

Wij bieden witgoed aan met zeer lichte transportschade. Dit zijn bijvoorbeeld showroom- en beursmodellen, of producten die tijdens transport licht beschadigd . Welkom bij Baijens Witgoed: Het betrouwbare adres voor al uw witgoed. Denk hierbij aan witgoed met (minimale) transportschade.

Ons assortiment bestaat uit nieuwe apparaten in verpakking, nieuwe apparaten met verpakkingsschade, nieuwe apparaten met lichte transportschade en . Inkoop en verkoop van Tweedehands witgoed apparatuur. Welkom op de website van b-steevens wij zijn gespecialiseert in nieuw witgoed met transportschade. Witgoed Bkeus nieuw B-keus Den Bosch hambakenweg 52DA s'-Hertogenbosch wasautomaten koelkasten Warmtepompdrogers condensdrogers . Uw wasmachine kopen doet u bij Witgoedhandel de Zwaan de grootste en goedkoopste online tweedehands witgoed verkoper van . Het is mogelijk om apparatuur te komen afhalen, mits u eerst via de website een bestelling heeft geplaatst.


Nadat u deze bestelling heeft geplaatst ontvangt u . Uw wasmachine kopen doet u bij Witgoedhandel de Zwaan de grootste en goedkoopste online tweedehands witgoed verkoper van Nederland.

Witgoed Partijen Hilversum verkoopt nieuwe, tweede hands en. Merken die wij met of zonder schade bijna altijd wel hebben staan zijn: . Witgoedhal ,Witgoed , Wasmachines , Wasdrogers, Koelkasten, Vriezers. Wij leveren ook nieuw witgoed met transportschade, met volledige garantie !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts