woensdag 12 augustus 2015

Marinade injecteren

Het lijkt wat bizar, maar vlees injecteren met een speciale injectiespuit is echt een aanrader. Ideaal om een stuk vlees van binnenuit te marineren. Marineren is een van de makkelijkste manieren om extra smaak te geven aan je vlees.

Maar waarom zou je dat niet van binnenuit proberen? Wanneer moet of mag je een stuk vlees injecteren? De smaak dringt ook mooi door tot de kern, wat bij gewone kruiden niet . Gebruik deze grote naald voor het diep injecteren van mengsels, marinades, of gesmolten boter, in.

Napoleon RVS Marinade injectiespuit met naalden. Sagaform barbecue marinade injectiespuit. Van hoog naar laag injecteren met marinade, min. Ingredienten mengen en injecteren in (groot) vlees. Het klassieke marineren heeft afgedaan, vanaf nu moeten we de marinade rechtstreeks injecteren in het vlees.


De bedoeling van het injecteren is het inbrengen van extra smaak in je vlees. Er zijn verschillende stromingen in het barbecueën en één groep .

Gebruik deze over-sized injectiespuit om marinades, pekel, gesmolten boter of andere vloeistoffen in het vlees te injecteren. De voorbereiding begint met het selecteren van de benodigde kruiden voor de Rub, de injectie vloeistof en een lekkere BBQ saus. Lift je barbecue kook mogelijkheden naar een hoger niveau met deze Marinade Injectie Spuit. Op het eerste gezicht lijkt deze accessoire eerder thuis te horen . De injectiespuit wordt geleverd met twee verwisselbare naalden waarmee u elk type marinade kunt injecteren.


De kleinere naald is perfect voor het injecteren . Verder kun je vlees ook mals krijgen door het te zouten of door te marineren. Je kunt het dus ook in het vlees injecteren van te voren. Als het vlees en de marinade net gemengd zijn is er nog weinig.


Breng extra sappigheid en smaak in je vlees door marinade in het vlees te injecteren. Injecteer het vlees volgens een rasterpatroon (zodat je de vloeistof zo goed mogelijk kan verdelen) met een marinade injector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts