donderdag 6 augustus 2015

Amuse bakjes xenos

Bij Xenos vind je alles wat net even anders is. Amuse schaaltjes (4xamuseschaaltjes), transparant - punteronline.

Vanaf oktober 20- kindervrij (bewust kinderloos) deel 4. Vind actuele folder aanbiedingen vergelijkbaar met de verlopen. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Deze amuselepel is ideaal voor het serveren van amuses of hapjes.

Presenteer jouw allerlekkerste amuse op dit mooie vierkante schaaltje. Met de bewaarbakjes en vershouddoosjes van Xenos. Een complete serviesset nodig met borden, bekers en kommen? Je shopt het mooiste servies eenvoudig online op Xenos. Deze uitgebreide amuseset is prachtig om de tafel mee te dekken en je gasten iets bijzonders te geven.


De zeer complete amuseset bestaat uit een houten . Dek de tafel extra mooi met de borden van Xenos. Van dinerborden tot ontbijtborden en zelfs gebaksbordjes! Ook glazen en karaffen koop je online op Xenos.

Denk aan limonadeglazen, theeglazen, wijnglazen en nog veel meer. Set van lage amuse schaaltjes van kunststof. Aanbieding bij Xenos van dec 2016-jan 2017.


Deze pagina toont bor amuseschaaltje folder aanbieding bij Xenos - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Ik neem aan dat je de action en xenos al gehad hebt? Goede prijs, leuke afwisseling in bakjes, geen lepels, maar dit vind ik ook erg leuk.


Op het lijstje van mijn zwager staan amuse lepels of glaasjes. Blokker, Marskramer, Xenos volgens mijn schoonzusje bij Action. Servies Huishoudelijke Artikelen en Huis Inrichting op.


Heb leuke amuse bakjes gehaald bij Xenos en wil er wat indoen voor verjaardag! Voor gevarieerd opdienen van uw koude of warme amuses gebruikt u de horecakwaliteit porseleinen amuseschaaltjes van VEGA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts