maandag 10 augustus 2015

Minion taart

De Minions zijn bekend van de Verschrikkelijk Ikke films. Hier vind je een stappenplan met foto's en producten om zelf een Minion taart te maken. Ik heb vandaag een hele leuke video voor jullie; vandaag maak ik een Minion cake voor jullie!

Minion taart bestellen: Bestellen uit ons assortiment, Ontwerp je taart in 3D of upload taartfoto! Ook andere kindertaarten en verjaardagstaarten va €95! Vandaag is het tijd voor het tweede artikel in onze minionreeks!


Minions blijven populair, zeker nu ze een eigen film hebben uitgebracht.

En ook wel de grootste minion-uitdaging die we zijn aangegaan. Kijk en geniet mee van een stap-voor-stap uitleg van deze Minion 3D taart. Verzamel ideeën over Minion Taarten op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Taarten, Verjaardagstaarten en Minions . Versier de cake tot een minion met de gekleurde fondant.


Smeer de hele taart af met ganache en laat opstijven in de koelkast. Na mijn eerste ontmoeting met Verschrikkelijke Ikke was ik opslag verliefd op de Minions. Wat was dit dan ook een leuke taart om te maken.


Tess was vorige week jarig, zij viert vandaag haar verjaardag met haar familie.

Ik mocht een minion taart (verschrikkelijke ikke) voor haar . Eigenlijk kan je niet meer achterblijven met de Minion rage. Maak je kinderfeestje compleet bij aankoop van deze taart. Minion Taart - In dit spelletje ga je een echte Minion taart maken.


Het is best veel werk, maar dan heb je wel een prachtige taart! Rolfondant taart vulling: cake slagroom en aarbeiensjam. JouwTaart geeft workshops en heeft meer dan 15.


Vanille biscuit; Passievrucht botercrème.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts