vrijdag 7 augustus 2015

Fluitjes glazen

Blanco fluitglas met een inhoud van cl, zeer dun glas en al jaren een super bekend pils glas. Simpel meer al eeuwen oud bierglas van Heineken, met een inhoud van 22cl en bijna recht van vorm is dit één van de bekandste glazen en benamingen van . Een set van Handy-bierglazen (fluitjes) van cl.

Een Fluitje koop je eenvoudig online bij bol. In 20gooide de familie Swinkels het roer om en kwam met een compleet nieuwe huisstijl. De oude glazen werden voorzien van het nieuwe logo.


Geniet van bier uit een echt glas met onze fluitjes!

Maar wij voorzien u niet alleen van glaswerk voor alcoholische glazen, wij verhuren namelijk ook diverse . Een fluitje is een smal soort bierglas dat recht en hoog is. In sommige streken wordt het ook aangeduid onder de naam buisje, pijpje of piepke. Royall Leerdam Bierglas Ander proef 25cl ø80mm H145mm doos stuks. Hieronder ziet u ons aanbod bier glazen, wij zijn druk bezig de lijsten aan te vullen met nieuwe glazen.


Wat denkt Heineken wel met deze glazen te bereiken? De oude fluitjes kon je vroeger ook al niet stapelen en deze grotere ook niet. Vergelijk goedkope bierglazen uit de nieuwste collectie glazen en bestel direct aanbiedingen!


In een 'fluitje', zit in nederland cc.

In een 'jonker' zit tussen de en cc. In een stapelglas zit tussen de en cc. Bij ons kunt u verschillende bierfluitjes laten bedrukken met uw eigen (bedrijfs)logo.


Het dunne glas van het Brand fluitje voelt licht aan in de mond en zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Vanaf de eerste slok proef je direct het bier. Honderden keren herbruikbaar, onbreekbaar en vaatwasser bestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts