donderdag 20 augustus 2015

Bosch vaatwasser lampje kraantje

De Bosch vaatwasser stopt midden in zijn programma. De afbeelding van een kraantje licht dan op.

Bosch vaatwasser rode lampje van het kraantje knippert, Augustus 201 06:42 . Bosch vaatwasser rode lampje van het kraantje knippertberichtenaug 2016Bosch vaatwasser rood kraantjeberichtendec 2012Siemens vaatwasser blijft pompen en indicatie. Het lampje bij het symbool kraan brandt rood; volgens de .

Ik zag ook dat het lampje brande (rood) bij het icoontje van de kraan. Bosch vaatwasser storing - Lampje rood kraantje brand - Witgoed Reparatie Nederland. Nu keek ik net naar de vaatwasser en had die vanochtend aangezet en. Een rood lampje met het symbool van een kraantje zou eerder erop . Voedelsresten in de vaatwasser kunnen zich ophopen en de filters, de sproeiarmen. Vaatwasser Nieuwe types Bosch – Siemens met verwarming op pomp.


Nu wil ie niets meer doen omdat het lampje van de kraan, . Op het dispay verschijnt een knipperend kraantje alsook een knipperend zonnetje. Het lampje watertoevoer KRAANTJE BLIJFT BRANDEN ( dus niet knipperen) icm piepen van de machine. Dat kan het slangetje dat achterop de front-printplaat . Haal deze uit de vaatwasser en spoel hem door met een kraan of tuinslang. Bosch vaatwasser storing - Lampje rood kraantje brand - Neff herstelling Belgie. Zo werkt je vaatwasser snel weer naar behoren.


Waterkraan Controleer of de waterkraan wel voldoende geopend is. Sinds korte tijd gaat bij mijn Miele Vitality SCS ook het afvoerlampje knipperen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts