donderdag 27 augustus 2015

Cachaca alcoholpercentage

Cachaça (ook bekend als aguardente en pinga) is een suikerrietdistillaat afkomstig uit. Het alcoholpercentage ligt iets hoger dan dat van rum en van de . Cachaça is een populair Braziliaans distillaat op basis van suikerriet en is daarmee vergelijkbaar met rum.

Voor cachaça mag echter alleen maar 1 vers . Cachaça heeft een alcoholpercentage van tussen de en. In Brazilië zijn er wel ruim 40verschillende merken cachaça te verkrijgen . Cachaca en wat “ crusched ice” toe en klaar is de Cachaca. Caipirinha do Brasil is een kant en klare cocktail met cachaca en heeft een alcoholpercentage van . Inhoud: CL Land: Brazilië Alcohol percentage: Allergenen: Geen.


De belichaming van de traditionele cachaça: suikerriet ten top. Slechts maanden gerijpt, maar een echte alleskunner. Dit is een cachaça die je niet drinkt maar degusteert. Een cachaça die doet denken aan de beste oude whisky's of grappa. Onze ambachtelijke cachaça is Brazilië: stoer, zwoel en met liefde gemaakt.


Wij hebben de beste cachaça-makers gevraagd hun geheimen met ons te delen. Cachaca 5 de ideale basis voor een heerlijke caipirinha.

Cachaça is over het algemeen droger dan rum en heeft een alcoholpercentage van. Dit komt omdat Cachaça gemaakt wordt van 1 vers gesneden . Het alcoholpercentage van absint bedraagt. Cachaca is de nationale Braziliaanse sterke drank en is ook bekend onder de namen . Klik hier voor de Categorie Cocktails die Cachacha bevatten.


Het alcoholpercentage ligt iets hoger dan die van rum en van de . Sagatiba Pura Cachaça is het resultaat van 5jaar evolutie in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts