woensdag 19 augustus 2015

Badcape baby met naam

De baby badcape is zo gemaakt dat als uw kindje uit bad komt u hem of haar heerlijk in kan wikkelen, zodat hij of zij lekker warm blijft tijdens het afdrogen. Een heerlijk zachte badcape met naam om je baby heerlijk in warm te houden na het . Badcape met naam borduren doet u bij de goedkoopste van Nederland!

Zoekt u wel een gepersonaliseerde badcape, een badcape met naam, maar heeft u liever. Kraamcadeau meisje Baby badcape met naamZoek je een kraamcadeau dat niet alleen mooi origineel is, maar ook nog eens functioneel? Een heerlijk zachte badcape met je eigen naam voor als je net uit badje komt. Ook makkelijk na het babyzwemmen of wanneer je naar het consultatiebureau .

De geboorte van uw baby kenbaar maken via een geboorte sticker, dat is pas leuk. Badcape Funnies Geborduurd met naam in diverse kleuren. Badcape met naam geborduurd in kleur en lettertype naar keuze. Badcape gemaakt van 1 heerlijk zacht katoen, ideaal voor gebruik na het badje.


Deze badcape is gemaakt van mooi dik badstof en houdt de baby lekker warm en droog. Badcape met de naam van de baby of een leuke afbeelding erop geborduurd. Badcape baby kraamcadeau handdoek naam raf zie ook mijn overige . Laat de badcape voor uw baby of dreumes door ons borduren met naam of tekst. De badcapes hebben we in diverse kleuren en meerdere .

Mooie kwaliteit badcape (80x80) in fuchsiaroze, turqouiseblauw en wit. Origineel , persoonlijk en uniek kraamcadeau. Met deze luxe-badcape kunnen onze allerkleinsten niet snel genoeg uit bad zijn. Babygoodies Baby- en kinderspullen met eigen naam of tekst.


Badcape Licht Roze geborduurd met Naam (momenteel niet op voorraad). Een badcape met naam van de baby erop geborduurd is een origineel kraamcadeau. De baby heeft het lekker warm tijdens het voeden als je hem erin wikkelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts